Kunskapens trädgård

Kunskapens trädgård

söndag 8 mars 2015

Vänsterns fegisar

Alice Teodoresco skapade mycket hat igår i vänsterledet. I vanlig ordning uttrycker de sin åsikter i rasistiska termer. Hon kallades "husblatte". Tyvärr är det inget nytt utan ett märklig och väldigt fegt med rasism från vänsterdebattörer. De verkar ha dålig skriv- och pratkonst och ordförråd. För sju år sedan skrev Sakine Madon  i Expressen om dåtidens offentliga invandrares pris fick betala för vänsterns rasistiska uttryck. Lika aktuell idag.

Den förre integrationsminister Sabuni fick epitet som "perfekta alibit" av Kurdo Baksi. Andra vita skrev redan då uttryck som:
”skyltneger”, ”åk hem till Afrika”, ”skall du ändå försöka få hit dina vänner från Hamas?” och ”Fy fan vad ful du är!”. Intet nytt under solen, tyvärr. Den rasistiska tonen klingar bekant – också från en annan politisk hemvist. Byt exempelvis ut ”skyltneger” mot ”husneger”, så har du det som integrationsministern kallas stup i kvarten.
Så här många år senare verkar inte vänsterdebattörer ändrat sitt sätt att debattera. Sakine Madon skrev då:
vänstertyckare som förminskar invandrare – och som själva är invandrare – omfamnas av svenskar på vänsterkanten som själva vill men inte kan angripa Sabunis person. Då ges i stället Baksi och likasinnade plats och får ryggdunkar och applåder. Det visslas och applåderas så våldsamt på vänsterkanten att de varken hör eller ser sin egen uppenbara rasism. 
Ett debattklimat som är klart rasistiskt och tecken på att inte hålla måttet för att hitta det som skaver. Detta är ett ytterst fegt och ynkligt sätt att framföra sina åsikter. Samtidigt är det ytterst svagt av SR att skylla på att det som sas i Tankesmedjan P3 (150307) var satiiir. Något annat än haveri kan man inte kalla det som SR ägnat sig åt. Var finns objektiviteten de ska stå för?

Det finns bara ett ord, över att de är rasister, de är en bunt fegisar.

Media Expressen, Tanksmedjan  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar