Kunskapens trädgård

Kunskapens trädgård

torsdag 27 juni 2013

Finansiering av företagarlinjen

Staten har för mycket pengar. Flytta överlikviden till en ny AP-fond med enda uppgift att finansiera den nya företagslinjen. Med givna förutsättningar kan den AP-fonden ägna sig åt att se till att det finns rörelsekapital för att skapa tillväxt av jobb och företag i välfärden 2.0.

Förknippat med investeringen i nyföretagande och tillväxt i mogna företag bör fonden kopplas till intellektuellt kapital. Inte bara finansiering på bankirers vis utan genom koppling av att företagen får sig tilldelat kompetens från fonden på personer som vet hur man bygger företag. Del av investeringen betalar experterna genom styrelsearvoden eller genom operativa insatser i bolaget. På så sätt får man ut en turbo och får tillväxt i fonden på pengar den dag man gör exit i investeringen.

Något för Borg&Co att fundera på inför valet 2014 med en så stinn statskassa.

Media SvD

1 kommentar:

  1. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvaraRadera